Kynnet voi koristella teeman mukaisesti

Kuvittelitko, että Pinterestissä, muotilehtien sivuilla ja kynsistudioiden esimerkkikuvissa nähtävät kynnet ovat vain kalliiden kynsistudioiden toteutettavissa? Asian laita ei välttämättä olekaan niin. Kuka tahansa pystyy riittävällä mielikuvituksella, rohkeudella ja harjoittelulla luomaan kynnet, jotka herättävät ihastuneita huokauksia tai vähintäänkin kiinnostuneita katseita.

Mikäli mielikuvitusta riittää, voi kynsiään koristella mitä moninaisimmin tavoin. Kynsillä on lupa leikitellä ja erilaiset tapahtumat, juhlat ja muut hetket voi ottaa huomioon myös kynsien suunnittelussa. On hyvin tavallista, että ihmiset kiinnittävät valtavasti huomiota vaatetukseensa tai hiuksiinsa, mutta unohtavat kokonaan kynsien ulkonäön tärkeyden. Moni saattaa myös valita helpoimman ratkaisun ja lakata kynnet nudella tai läpinäkyvällä lakalla. Ei kuitenkaan ole suurikaan vaiva tehdä kynsistä huomattavasti tyylikkäämmät ja päivään tai tilaisuuteen upeasti sopivat. Jos edessä on esimerkiksi oma syntymäpäivä, voi kynnet juhlan kunniaksi koristella suloisin syntymäpäiväkakuin, lahjapaketein, kynttilöin tai miksei merkkipäivän numeroillakin. Jos edessä ovat ystäväsi babyshower-juhlat, voi kynnet lakata tulevan vauvan sukupuolen väriä ilmentäen joko vaaleansiniseksi tai vaaleanpunaiseksi. Mikäli haluaa kannustaa Suomea tai jotain muuta maata kansainvälisissä urheilukisoissa, voi kynnet sen kunniaksi taiteilla sinivalkoisiksi tai jollain muulla väriyhdistelmällä, jolloin ei jää epäselväksi, mitä maata kisoissa kannattaa. Ystävänpäivänä voi lakata kynnet suloisia sydämiä tai amorinnuolia täyteen ja juhannuksena voi taiteilla kynsiin joko kesäisen niityn, koivun tuohta muistuttavan kuosin tai liekehtiviä juhannuskokkoja. Pienillä yksityiskohdilla voi kynsiin saada aikaan tyylin, joka herättää keskustelua ja inspiroi.

Koristele kynnet omaa persoonaasi ilmentäen. Yksi ajatus on maalata kynnet oman horoskooppimerkin inspiroimalla koristelulla. Jos oma lempiväri sattuu olemaan turkoosi tai keltainen, ei kukaan estä lakkaamasta kynsiä juuri niillä väreillä, joita itse rakastaa. Mikäli haluaa räväyttää ja olla poikkeuksellisen rohkea, voi neutraaleja sävyjä yleensä käyttävä silloin lakata kyntensä paloauton punaisiksi, jolloin tulee taatusti herättämään huomiota ja ihastelevia katseita. Kynsiä koristellessa on tärkeää, että niiden omistaja pitää niiden ulkonäöstä ja tuntee olonsa mukavaksi. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että kynsistä tekee juuri omannäköisensä, eikä yritä väkisin saada aikaan lopputulosta, joka ei ole oman maun mukainen.