Kevään 2018 kuumimmat kynsitrendit

Moni ammentaa inspiraatiota kynsiinsä internetistä ja sosiaalisen median kanavista. Pinterest ja Instagram ovat ehdottomasti tämän hetken suosituimpia kanavia, joissa kynsitaiteilijat näyttävät kirjaimellisesti kyntensä, ja joissa amatöörilahjakkuudet esittelevät taitojaan. Seuraavaksi esitellään kevään 2018 ihastuttavimmat ja kuumimmat trendit kynsien suunnittelun saralla.

Epäsymmetrinen ranskalainen manikyyri


Jokainen tietää ranskalaisen manikyyrin, jota pidetään kynsitaiteessa kaikkein eleganteimpana ja klassisimpana valintana. Ranskalainen manikyyri näyttää aina hyvältä ja huolitellulta ja sen voi yhdistellä niin juhlaviin asuihin kuin toimiston siistiin pukuunkin. Tänä keväänä on kuitenkin nähty useaan otteeseen virkistävän erilainen lähestymistapa ranskalaiseen manikyyriin: epäsymmetrinen ranskalainen manikyyri. Kyseessä on lähes sama asia kuin ranskalainen manikyyri, muttei kuitenkaan. Epäsymmetrisesti maalattu kärki voi olla esimerkiksi vinottain lakattu tai miksei esimerkiksi aaltoilevakin. Kaukaa katsottuna käsissä näyttää olevan tavallinen ranskalainen manikyyri, mutta läheltä tarkasteltuna ei todellakaan voi olla huomaamatta, että kynsissä on sovellettu epäsymmetristä suunnittelua. Tämä trendi soveltuu myös hiukan maltillisemmista kynsityyleistä pitäville loistavasti!

Liukuvärjäys tuo kynsiin mielenkiintoisen efektin

Liukuvärjäys on ollut pinnalla jo useiden vuosien ajan niin hiusmuodissa kuin meikeissäkin, mutta nyt se on lopullisesti lyönyt itsensä läpi myös kynsissä. Liukuvärjäys tuo monelle mieleen räikeät värimuutokset, mutta sen voi halutessaan toteuttaa todella tyylikkäästi ja elegantisti nudesävystä toiseen siirtymällä. Aivan erityisen kauniilta näyttävät kynnet, joissa kärki on valkoinen ja muuttuu lopulta tyvessä nuden sävyyn. Kyseessä on ikään kuin pehmennetty versio ranskalaisesta manikyyristä, jossa kärjen valkoinen väri on selkeästi kontrastissa muuhun kynteen nähden.

Kristallit ja timantit

Erilaiset pienet kiinnitettävät kristallit ja timanttitarrat ovat olleet jonkun aikaa piilossa, mutta tänä keväänä kynsissä on taas alkanut näkyä niitä. Aivan jokaiseen kynteen niitä ei tarvitse laittaa, vaan riittää, jos yhteen tai kahteen kynteen lisää useamman kristallin tuomaan mielenkiintoisen yksityiskohdan kauniin lakkauksen rinnalle. Kynsiin on tarjolla hyvin monenlaisia kristalleja ja timanttitarroja. Ei ole pakko valita klassista valkoista kristallia, vaan se voi yhtä lailla olla esimerkiksi musta, sininen tai vaaleanpunainen. Tarra voi olla pyöreä, neliönmuotoinen tai vaikkapa tähti ja niitä on saatavilla myös eri kokoisina.