Ideoita keväisiin kynsiin

Kevät on monen suosikkivuodenaika, eikä syyttä. Luonto herää eloon ja ympärillä olevat ihmisetkin tuntuvat piristyvän kuin ihmeen kaupalla. Jos talvi hurahti ohi silmänräpäyksessä, eikä kynsiinsä ole kiinnittänyt sen kummempaa huomiota vuoden kylmimpänä aikana, voi ne viimeistään keväällä ottaa pois lapasista ja koristella ihastuttavan keväisin värein. Seuraavaksi esitellään muutamia ideoita, joiden avulla kynsiin saa keväistä hehkua ja pirteyttä.

*Raidalliset kynnet

Raidalliset kynnet ovat hauska ja trendikäs valinta. Raitoja voi ujuttaa kynsiin hyvin monin eri tavoin. Kyseessä voivat olla todella ohuet, hammastikun terävällä kärkellä kynteen taiteillut raidat tai yhtä lailla keskellä kynttä kulkeva yksittäinen paksu raita. Raidat voi lakata kynteen joko pystysuuntaan, vaakasuuntaan tai miksei vinottainkin. Yhtenä vinkkinä kuitenkin sanottakoon, että kynsien pituutta korostavat aivan erityisen upeasti pitkittäisessä suunnassa kulkevat raidat, joten mikäli haluaa kynsiensä näyttävän mahdollisimman pitkiltä ja siroilta, ovat pitkittäiset raidat ehdottomasti paras valinta.

*Pilkulliset kynnet

Pilkulliset tai täplikkäät kynnet ovat tyttömäisen suloinen valinta. Pilkkuja voi taiteilla joko täysin luonnollisen väriselle ja läpinäkyvällä aluslakalla lakatulle pohjalle, tai vaihtoehtoisesti jollain muulla värillä lakatulle kynnelle. Kokeile esimerkiksi mustia täpliä valkoisella pohjalla hauskan dalmatialaisefektin aikaansaamiseksi tai aina yhtä ihastuttavaa valkoisilla täplillä koristeltua mustapohjaista kuosia. Villiä leopardimaista efektiä voi hakea keltaisen pohjan päälle lakatuilla mustilla täplillä ja aivan erityisen söpöä ja hempeää lookia voi tavoitella koristelemalla haalean vaaleanpunaiset kynnet valkoisilla pilkuilla.

  • Värillinen ranskalainen manikyyri

Jos koko talvi on tullut vietettyä perinteisessä ranskalaisessa manikyyrissä, voi tyyliin hakea elegantilla tavalla hiukan piristysruisketta korvaamalla valkoinen kärki jollain muulla värillä. Ranskalainen manikyyri on toki perinteisesti valkoisella kärjellä tehty upea kokonaisuus, mutta monet tämän hetken seuratuimmista kynsitaiteilijoista ovat esitelleet kuvia kynsistä, joissa kärjissä loistavat aivan muut värit. Punainen kärki on rohkea valinta, mutta yhtä lailla kärjen voi lakata hiukan hillitymmin vaikkapa hopean, ruusukullan tai glitterin eri sävyillä. Myös vaaleanpunainen ja vaaleansininen kärki ovat suosittuja valintoja ja hiljalleen pinnalle ovat nousemassa myös harmaan eri sävyt. Vaaleanharmaasta kärjestä ranskalaisessa manikyyrissä povataan tämän kevään mielenkiintoisinta trendiä.