Kesän 2018 upeimmat kynsitrendit

Kesä lähestyy, mutta ovatko kynnet kulahtaneet ja nuutuneet talven jäljiltä? Tämä on varsin tyypillinen ilmiö, mutta onneksi helposti korjattavissa. Kesällä kynsien suhteen on lupa hullutella ja hassutella. Kukaan ei katso pahalla rohkeitakaan valintoja – päinvastoin. Tässä artikkelissa tarjoillaan muutamia ideoita kesän ihanimpiin ja trendikkäimpiin kynsiin.

Hedelmän pirskahtelua kynsissä


Vaikka meillä Suomessa ei luonnonvaraisesti kasvakaan kovin montaa hedelmää, omenaa lukuunottamatta, voi kesäisiin kynsiin lakata ihanan pirskahtelevia hedelmäkuoseja mielin määrin! Yksi ihastuttaimmista suunnitteluista on paljon Instagramissa nähdyt vesimelonikynnet. Nämä ovat suloisimmat kynnet aikoihin, ja mikä parasta, kuka tahansa voi lakata sellaiset itselleen. Näihin kynsiin tarvitaan pastellisävyinen vaaleanpunainen kynsilakka, mintunvihreä kynsilakka sekä valkoinen kynsilakka. Kaksi kynsistä voi maalata mintunvihreällä ja kaksi vaaleanpunaisella. Keskimmäiseen kynteen voi yhdistellä kaikkia kolmea väriä siten, että alimpana lähinnä kynsinauhaa kulkee vihreä kaistale. Sen jälkeen sipaistaan ohut valkoinen kaistale ja kynnen yläosa lakataan vaaleanpunaisella. Halutessaan kynsiin voi taiteilla “siemeniä” mustalla lakalla. Nämä ovat ehdottomasti kesän söpöimmät kynnet!

Glitterin ja kukkasten täyttämät kynnet

Sekä glitter että kukkakuviot ovat todella naisellinen valinta, joten miksipä ei yhdistäisi näitä kahta aivan erityisen upean kokonaisuuden aikaansaamiseksi? Yhden kynnen voi lakata kokonaan glitterillä ja toiseen voi maalata yksityiskohtaisen kukan tai monta pientä kukkaa. Jossain kynnessä nämä molemmat voi yhdistää siten, että kynnen pohjalla on glitterpinta, jonka päälle on maalattu kukka, tai kukkaan itsessään on lisätty glitteristä koostuvia yksityiskohtia. Tänä kesänä aivan erityisen muodikkaita ovat kullan ja ruusukullan eri sävyt glitterissä, joten niitä tullaan näkemään runsaasti katukuvassa myös kynsien osalta.

Oranssi on kesäkaudella todella pop

Jos tänä kesänä lakkaa kynteensä nyt muodikkaan oranssin sävyjä ja mieluiten liukuväriefektinä esimerkiksi tyvestä kärkeen sävyä vaihtavan oranssin pinnan, tulee takuulla saamaan kynsistään kehuja. Oranssi on upean mehukas väri, joka on virkistävää vaihtelua tavanomaiselle punaiselle kynsilakalle. Korallikin on jo menneen talven lumia, joten mikäli haluaa olla tänä kesänä erityisen ajankohtainen ja muodikas, kannattaa seuraavan kerran kaupassa käydessään sujauttaa ostoskoriin syvän oranssi kynsilakka.